Fun CPH nedlukker aktiviteterne på Amager Strand

Kære alle Fun CPH gæster

Et nyt år er startet og vi ønsker derfor jer alle et rigtig godt nytår.

Desværre bliver starten af 2022 også afslutningen på mere end 10 gode år på Amager Strand for Fun CPH.

Vi er kommet i en situation, hvor udefra kommende omstændigheder har gjort, at vi har set os nødsaget til at opsige vores lejemål på Amager Strand.

Det gør utroligt ondt at skulle tage afsked med dette skønne sted og ikke længere kunne være med til at bringe glæde til så mange mennesker via vores sjove aktiviteter.

Det har været en tid fyldt med smil blandt vores besøgende og vi kommer til at savne jer allesammen.

Hvad fremtiden byder for Fun CPH er endnu uvist, men hvem ved, måske ses vi pludselig et sted i det danske sommerland.
Vi håber, at det kan blive muligt at videreføre nogle af vores sjove aktiviteter på en måde. Hvis dette bliver aktuelt på et tidspunkt, vil vi melde noget ud på denne Facebook side samt på vores hjemmeside www.funcph.dk.

Endnu en gang rigtig godt nytår og vi håber at se jer igen på et tidspunkt.

Bedste hilsener
Fun CPH


Fodboldgolf

Vi har Københavns fedeste fodboldgolfbane med 9 udfordrende huller. Fodboldgolf er en spændende udendørsaktivitet, hvor folk i alle aldre, med eller uden fodboldfærdigheder, kan deltage.

Fodboldgolf er en perfekt aktivitet for både små og store grupper. Vores fodboldgolfbane har flere spændende forhindringer og udfordringer, og samtidig en storslået udsigt over lagunen og Øresund.

Bumper balls

Her kan I skubbe til og vælte hinanden på en sikker måde. I kan være så mange spillere og hold som i vil og skifte ud løbende, men der kan max være 8 spillere på banen ad gangen til bumper balls.

Fodbolddart

Fodbolddart er en sjov aktivitet, der kombinerer fodbold og dart. Man sparker velcro-fodboldene mod den 3 meter høje dartskive, hvorefter de sidder fast. I kan dyste mod hinanden i de samme spil som alm. dart; vi anbefaler flg. spil: "Jorden Rundt", "501" eller "scor flest mulige antal point på 1 minut".

Fodbolddart er oplagt til et par venner, der ønsker en hyggelig intern dyst eller til større grupper, hvor man konkurrerer i hold.


Åbningstider

Mandag - fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Sæsonen er desværre slut for i år, håber at vi ses næste år